Selectează o Pagină

LICEUL TEHNOLOGIC

Pamfil Seicaru

O școală cu suflet !

CE OFERIM

 

1000 de MOTIVE

SA ALEGETI „Pamfil Seicaru”

DESPRE NOI

Mulțime de emoții…de gânduri… De amintiri. Nădăjduiesc sa prețuiți fiecare experientă a vieții de licean. Sa fiți sănătoși și sa încercați sa va amintiți de sfaturile, de sugestiile, pe care cu drag am încercat sa vi le transmitem! Sa vă fie utile cunoștințele acumulate și mai ales să visati și să luptați pentru visele voastre!

Sa fiți sănătoși și sa încercați sa va amintiți de sfaturile, de sugestiile, pe care cu drag am încercat sa vi le transmitem! Sa vă fie utile cunoștințele acumulate și mai ales să visati și să luptați pentru visele voastre!

Alexandru Cernat

Director

VIZIUNEA

Liceul Tehnologic ,,Pamfil Șeicaru” Ciorogarla işi propune sa reprezinte o institutie ale carei repere valorice sa fie eficienta, competitivitatea, increderea şi profesionalismul in abordarea demersului didactic cu o finalitate clara: valorizarea aptitudinilor, formarea și consolidarea competentelor, dezvoltarea emotionala a elevilor noștri.

In egala masura Școala noasta cu Suflet, va fi o organizatie unde, dincolo de performanta direct masurabila, ne vom simti cu totii – elevi, profesori, parinti, comunitate – parte a unei școli care invata.

MISIUNEA

Avem ca prioritate pregatirea elevilor pentru o lume in schimbare, formând și dezvoltând capacitati, deprinderi şi competente care sa le permita sa-şi gaseasca locul şi menirea profesionala și sociala.

Raspunzând cerintelor şi nevoilor societatii actuale, ale comunitatii locale şi politicilor de reformare a invatamântului, Liceul Tehnologic ,,Pamfil Șeicaru” işi propune formarea initiala şi continua a unor specialişti in domeniile: mecanic, electric, constructii, servicii, capabili sa faca fata progreselor şi dinamicii actuale a societatii, intr-un climat care incurajeaza elevii sa-şi dezvolte potentialul potrivit aptitudinilor şi obiectivelor traseului lor profesional/social, sa faca fata  provocarilor tehnologice, economice şi social-culturale ale societatii româneşti şi lumii contemporane.

Un nou inceput!

Dragi elevi și părinți!

Debutează un nou an școlar, atât de așteptat de mulți dintre voi, cu emoție, cu planuri, cu speranțe. Școala este pregătită să vă primească cu drag, profesorii vă așteaptă să vă fie alături pe calea cunoașterii, a activităților pline de sunet și culoare desfășurate în școală și în afara ei.

Ne vom vedea astfel în curtea interioară.

Pentru elevii de clasa a 9-a, liceu și școală profesională, colegii diriginți au luat deja legătura cu părinții și au stabilit pentru fiecare clasă în parte un loc de întâlnire în curtea primitoare a Liceului.

Va așteptam cu drag!

carti