+4 021.315.91.14
 

Liceul Tehnologic "Pamfil Șeicaru"

 • A invata - A progresa

 • Tehnologia este
  varful de lance pentru viitor

 • Sustinem pregatirea corespunzatoare

 • Formam echipe puternice

 • Suntem LICEUL TEHNOLOGIC Pamfil Seicaru

"Quidquid discis, tibi discis" - Orice ai invata, inveti pentru tine

“ ... O școală cu suflet ... ”

Mesaj de intampinare

Bine ai venit pe site-ul Liceului Tehnologic Pamfil Seicaru Ciorogarla

Aici poti gasi toate informatiile legate de liceu de care ai putea avea nevoie:

Examenele si stressul

Examenele importante,  precum tezele semestriale, examenul de bacalaureat sau cel de admitere la facultate reprezinta o sursa importanta de stres pentru adolescent.

Ziua porților deschise
Ziua Porților Deschise. Elevi ai Școlii Gimnaziale Sfântul Nectarie, Ogrezeni ascultând oferta educațională 2018-2019.

Liceul Tehnologic "Pamfil Șeicaru"

Teatru

Teatru

 

       Sub coordonarea doamnei profesoare Iordan Gabi, consilier educativ, au fost derulate o serie de activități în cadrul proiectului Teatru, divertisment și recreere realizat pe baza parteneriatului dintre Inspectoratului Școlar Județean Ilfov și Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov.

      Acțiunea a beneficiat de sprijinul colectivului managerial care a pus la dispoziție microbuzul școlar, în lunile octombrie-noiembrie, de sincronizarea realizată prin implicarea d-nei secretare Rendec Cristina pentru a asigura fluența programărilor si legăturile de transport pentru elevi. Nu în ultimul rând, importantă a fost implicarea d-ului Stan Petre cu ajutorul căruia, de două ori pe săptămână s-a realizat transportul efectiv al elevilor.
      Prin rotație, profesori diriginți si grupuri de elevi au participat la spectacolele susținute conform programului de Teatrul de pe Lipscani.  În zilele de marți si vineri, grupuri de elevi au devenit spectatori fideli. O mare reușită, dacă este să analizam felul în care a fost receptată de elevi aceasta inițiativă, pentru unii o primă experiență de acest fel.  Cu atât mai importantă cu cât, în spatele acestei reușite a stat dorința de a îmbogăți elevilor universal cultural în cadrul unor astfel de activități extașcolare, bazată pe educația nonformală, realizată într-un cadru care să potențeze dezvoltarea emoțională și ceativitatea elevilor.

       Au fost vizionate spectacole cu o tematică variată, dintre care putem menționa: Necuvinte, în regia lui Adrian Nour, D’ale Carnavalului, în regia lui Horațiu Mălăele, Fluturi și oameni, în regia lui Silviu Oltean.

 

ADMINISTRARE SITE:

informatician Patriche-Nichita Cosmin;
ing. Grigorescu Lili-Victoria;
ing. Petrescu Luminita

CONTACT RAPID

 • Adresa:

  Str. Scolii nr 15, Ciorogarla

 • Telefon:

  +4 021.315.91.14

 • Fax:

  +4 021.367.21.93

 • E-mail:

  contact@ltpsciorogarla.ro